Nieuws

Blogs

  • Blogs

/ 27 sep 2022

Weet u wat Bordan kan?

Velen van u maken gebruik van onze dienstverlening om administratie te laten verwerken en begeleiden of aangiften omzetbelasting per periode te laten verzorgen. Danwel een combinatie hiervan. Wij gebruiken de pakketten Twinfield en ExactOnline als financiële administratie met daaraan gekoppeld het scan- en herkenprogramma voor facturen van Basecone. U kunt vanuit Visionplanner meekijken in het managementdashboard.

Bordan heeft daarnaast veel kennis in huis van fiscaliteit, voor het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting en/of aangifte vennootschapsbelasting. Deze maken wij jaarlijks op voor de Belastingdienst. Wij verzorgen ook de inrichting van een goede structuur voor uw bedrijf. Vragen van fiscale aard stelt u gerust aan uw relatiebeheerder.

Controle

Voor veel van u wordt door Bordan een jaarrekening opgesteld, waarbij vaak door één van onze accountants een samenstellingsverklaring wordt afgegeven. Als accountantskantoor hebben wij software in huis waarmee de administratie wordt ingelezen en omgezet naar rapportages, bestaande uit jaarrekening, publicatie en notulen.

Maar wat doet Bordan wanneer u vanuit de wetgeving een opdracht voor beoordeling of controle moet laten uitvoeren? Wij kunnen u dan nog steeds ondersteunen bij het opmaken van de jaarrekening. Voor de uitvoering van de beoordeling of controle werkt Bordan hierin samen met Koers!¡ Strategische Accountants, die de beoordelings- of controleopdracht uitvoert.

Lonen en advies

Vraagstukken op het personele gebied kunnen worden ondergebracht bij onze collega’s van Xelio. Zij verzorgen maandelijkse loonverwerking, waarvan de boekingen automatisch doorgaan in de financiële administratie van Twinfield of ExactOnline. Tevens verzorgen zij aangiften loonheffing, (digitale) aanlevering bij pensioenfondsen, opstelling van contracten en hebben zij kennis over alle vraagstukken rondom personeel.

Zaakkracht dankzij data

Vanuit onze adviestak Zaakkracht, onderdeel van Bordan waarin organisatie-, leiders- en datakracht centraal staan, wordt op administratief gebied ook veel gedaan met Power BI. Met Power BI kan, door meer inzicht en overzicht, data-gedreven gewerkt worden waardoor zakelijk inzicht en onderbuikgevoel met datakracht onderbouwd kan worden. Wilt u uw organisatie of uzelf als ondernemer verbeteren? Hierin wordt u krachtig ondersteund door onze collega’s van Zaakkracht.

Zowel Koers!¡ als Xelio zijn ontstaan vanuit onze eigen organisatie en uitgegroeid tot zelfstandig opererende ondernemingen, waarin wij nu vanuit Bordan een belang hebben. De relatie tussen Bordan, Xelio, Zaakkracht en Koers!¡ is sterk, wat de samenwerking bevordert en dit komt u als klant ten goede in de efficiency.

We kunnen veel voor u betekenen en dat maakt ons uniek. Gebruikt u nog niet alle diensten, maar heeft iets wel uw interesse? Uw relatiebeheerder helpt u graag verder.

Uw accountancy
Specialist

Geert Jan Bieleman AA

Accountant / manager

beeldmerk-blauw