Onze slimme

Online oplossingen

NMBRS

HR- en salarissoftware                                    logo-nmbrs

Bordan weet wat kan en maakt het u als ondernemer graag makkelijk.

Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware. Een online webapplicatie en toegankelijk via Mijn Bordan met alles wat u nodig hebt voor uw HR- en salarisafdeling. Gebruiksvriendelijk én efficiënt. Het progamma biedt u een breed scala aan functionaliteiten:

Twinfield – Exact Online – loonjournaalposten, worden automatisch geboekt in Twinfield en Exact Online.
verlofregistratie –  u registreert online het verlof van uw medewerkers. U stelt eenvoudig verschillende soorten afwezigheid zoals regulier verlof, bijzonder verlof en tijd voor tijd in.
medewerkerslogin –  Met Nmbrs® is het mogelijk om medewerkers van uw bedrijf te geven wat zij willen: overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over de salarisverwerking.
verzuimregistratie  u registreert en begeleidt eenvoudig en efficiënt uw verzuim, waardoor uw werknemers weer sneller aan de slag zijn én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.
managerslogin – ook managers worden betrokken in de verschillende HR-processen, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren van de personeelsdossiers en de registreren van nieuw personeel.
digitaal dossier – Nmbrs® geeft de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier van medewerkers of een bedrijf op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is.
HR-signalen – u stelt bij vastgestelde signalen (zoals verjaardagen, jubilea en uitdienstdata) het aantal dagen in dat u of uw managers vooraf een e-mail ontvangen.
reiskostenmodule – in Nmbrs® bouwt u uw reiskostenregeling in. De reiskosten worden automatisch berekend op basis van het aantal kilometer woon-werk.
digitale loonaangifte – het programma beschikt over een zelf ontwikkelde BAPI module waarmee de aangemaakte aangiftes direct en online worden verstuurd naar de belastingdienst.

Eenvoudig en efficiënt, Bordan maakt het u graag makkelijk! Neem direct contact op met uw vaste Bordan expert of ga naar contact.