Diensten

Belastingadvies

Belastingadvies

“Het geeft me zoveel rust dat ik niet meer na hoef te denken over mijn belastingaangifte. Ik weet gewoon dat het goed gebeurt.”

De wet- en regelgeving verandert continu en de meeste ondernemers hebben geen tijd om hier helemaal van op de hoogte te blijven. Begrijpelijk. Toch kunt u door slim gebruik te maken van verschillende regelingen, kosten besparen. Dit is helemaal afhankelijk van uw specifieke situatie. Hoe gaat u om met uw vermogen en kapitaal? Hoe ziet uw oudedagvoorziening eruit?

Onze belastingexperts zorgen voor een praktische vertaling van juridische en fiscale wetgeving voor uw zakelijke en persoonlijke situatie. In gewone mensentaal. Zo hoort u wat er moet en kan, maar ook wat er niet hoeft.

Weten of u belasting kunt besparen? Bordan weet wat kan! Neem contact op en ons team helpt u graag verder.

Bordan is een officieel RB kantoor. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Onze erkenning als RB-kantoor betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB, namelijk drs. Ditmar Schelhaas RB REP. Hij zorgt er samen met zijn fiscale team (mr. Alfred Nijman RB en Bert Kraa RB) voor dat uw belangen optimaal behartigd worden. Voor meer informatie over RB zie onderstaande animatie.

Uw Belastingadvies
Specialist

Bert Kraa RB REP

Belastingadviseur