Onze slimme

Online oplossingen

Visionplanner

Online dashboard / Weet wat er speelt                                                          

Passen de cijfers van vandaag bij uw plannen voor de toekomst? Welke doelen heeft u gesteld en klopt dat met de praktijk? Als de situatie verandert, wat zijn dan de consequenties voor uw plannen? We houden het in de gaten met Visionplanner. Worden doelen gehaald, dan gaan we verder. Wijkt de realiteit af van de verwachting dan kijken we wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. De cijfers alleen zijn niet genoeg. Het gaat om inzicht in wat de cijfers voor u betekenen.

Bordan werkt veel met Visionplanner als rapportage- en adviessoftware waarmee u professionele rapporten maakt.
Voordelen voor u:

  • door de geavanceerde rekenfuncties leest Visionplanner data van alle mogelijke boekhoudpakketten, dus ook die van u
  • eenvoudig om mee te werken, u heeft geen training nodig
  • door één keer in te richten wat u wanneer wilt zien, wordt het doorgevoerd voor uw hele financiële administratie. Uiteraard richten wij dit voor u in
  • snelle en efficiënte (management)rapportages wanneer u dat wilt
  • eenvoudig (liquiditeits)prognoses maken en vergelijken met de werkelijkheid
  • neemt u de KPI’s* op in uw interactieve dashboard, dan ziet u in één oogopslag waar het goed gaat en waar ingegrepen moet worden

De cijfers als basis voor gericht advies door deskundigen die u en uw bedrijf kennen. Daarvoor moet u bij Bordan zijn. Financieel en niet-financieel, uw vaste adviseur maakt van gegevens waardevolle informatie!

*KPI’s = Kritieke Prestatie Indicatoren zijn variabelen waaraan valt af te lezen of een organisatie op koers ligt wat betreft haar doelstellingen.

Uw Visionplanner
Specialist

Tom Assink

Relatiebeheerder