Diensten

Salarisadministratie

Salarisadministratie

“Door jaren van goede samenwerking, voelt onze contactpersoon van Bordan bijna als deel van ons bedrijf.”

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van een gezond bedrijf. De wet- en regelgeving verandert regelmatig en is voor u als ondernemer amper bij te houden. En laten we eerlijk zijn, de meeste ondernemers zitten daar ook niet echt op te wachten. Afdrachten van loonheffing en premies moeten gewoon goed en op tijd gebeuren. Overzicht, gebruikersgemak en advies waar u wat aan hebt, daar zorgen onze specialisten graag voor.

Met uw eigen vaste aanspreekpunt, wordt onze expert al snel een vertrouwd gezicht die u, uw bedrijf en uw branche kent. Van eenmalige administratiescans tot een complete salarisadministratie. Advies die past bij uw specifieke situatie, daarvoor bent u bij Bordan aan het juist adres.

Onze salarisadviseurs weten alles over (digitale) loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en de actuele ontwikkelingen. Wij zorgen voor de administratie, zodat u kunt ondernemen.

Dit alles ondersteund door Nmbrs®, een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware. Een online webapplicatie en toegankelijk via Mijn Bordan met alles wat u nodig hebt voor uw HR- en salarisafdeling. Gebruiksvriendelijk én efficiënt. Zo bent u altijd direct op de hoogte van de actuele stand van zaken. Bordan weet wat kan!

Uw Salarisadministratie
Specialist

Henriëtte Dalvoorde

Assistent salarisadviseur