Nieuws

Blogs

  • Blogs

/ 25 nov 2021

Financiële planning 

Voor velen van ons was 2021 weer een bijzonder jaar dat veel heeft gevraagd van de veerkracht en inzet van de medische professional. En zoals het nu lijkt zijn we ook nog lang niet terug bij het oude normaal.  

Wanneer er toch tijd gecreëerd wordt om over de persoonlijke situatie na te denken dan kunnen er vragen boven komen drijven zoals: Hoe lang kan en wil ik dit volhouden? Wanneer heb ik voldoende financiële middelen om een stapje terug te doen of helemaal te stoppen met mijn praktijk? Maar ook vraagstukken inzake schenkingen of financiële ondersteuning aan (studerende) kinderen kunnen best lastig en complex zijn. Voor de een zullen deze vragen op korte termijn gaan spelen en bij anderen op de (middel)langere termijn. Het is goed om te weten waar u nu staat en welke ideeën en plannen u graag gerealiseerd ziet worden. En op welke termijn dit speelt. Waarbij niet alleen wordt gekeken naar “later” maar ook hoe u ook nú kunt genieten.

Graag gaan wij met u in gesprek om de huidige situatie in kaart te brengen en om te kijken wat uw toekomstplannen zijn. Zijn deze haalbaar of moet er nog ergens bijgestuurd worden. Om zo uw ideeën en dromen gerealiseerd te kunnen zien worden. Maar ook om te kijken of er voldoende geregeld is wanneer er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

Met een goed financieel plan ontstaat er rust en kunt u zich weer focussen op de dagelijkse zaken en houdt u grip de financiële toekomst.

Wilt u weten wat een financiële planning voor u kan betekenen, neem dan contact op met uw relatiebeheerder.

Uw accountancy
Specialist

Geert van den Berg AA

Accountant

beeldmerk-blauw