Terug naar overzicht
Ellen weet
wat kan
Ellen Berisha-Konniger AA
Accountant

Mijn naam is Ellen Berisha. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten. Je vindt me dan ook regelmatig aan de zijkant van het voetbalveld om mijn 2 jongens aan te moedigen, maar ook hardlopend en wandelend in de natuur. Hieruit haal ik mijn energie om op het werk u als klant zo goed mogelijk te bedienen. In mijn werk maar ook privé staat eerlijkheid, doen wat je beloofd, vriendelijkheid en het ontzorgen boven aan het lijstje van mijn eigenschappen.

Bordan is een laagdrempelig kantoor waarin iedereen gelijk is en waar je inbreng/mening wordt gewaardeerd. De onderlinge sfeer is vriendelijk.
Naast uw vaste relatiebeheerder voor de dagelijkse gang van zaken stel ik u ook in verbinding met andere specialisten binnen Bordan. Hierbij kunt u denken aan een van onze medewerkers van de salarisadministratie of een fiscalist. Indien een specialist niet aanwezig is binnen Bordan dan hebben wij de nodige specialisten waarmee Bordan samenwerkt. Zoals juristen, makelaars en banken.

Als accountant bedien ik diverse klanten zoals een groothandel, landgoederen, advocaten enz. De grootste groep van mijn klantenkring bestaat uit medici. Hierbij moet u denken aan tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. De opgebouwde branche kennis/ervaring bij de een kunnen we weer goed gebruiken bij de anderen en vice versa. Zodat wij de groep medici zo goed en efficiënt mogelijk kunnen bedienen. Ik vind het prettig met de groep medici samen te werken en nu hen een keer te ontzorgen.

De werkzaamheden van ons team bestaan o.a. uit het verzorgen van de financiële administraties, begeleiding van de internetboekhouding, indienen van diverse soorten aangiften, het opstellen van de jaarrekeningen en het geven van (fiscale) adviezen.

De expertise van Ellen

Neem contact op met Ellen

T 088 54 45 428 E eberisha@bordan.nl