Specifieke

Vraagstukken

Boekhouding

De aangifte Omzetbelasting (BTW) uitbesteden of toch zelf doen? Wat is wijsheid als het gaat om de Inkomstenbelasting (IB)? In de praktijk is dit helemaal afhankelijk van uw situatie. Of u al uw administratie uit handen wilt geven of alleen van tijd tot tijd wilt weten of u nog op koers ligt, wij maken het u graag makkelijk. Wat kunt u en, misschien nog belangrijker, wat wilt u zelf?

Alles in eigen beheer
Zelf de boekhouding doen is een goede optie als uw boekhouding eenvoudig is en u het niet erg vindt om hier tijd aan te besteden. U houdt zelf alle touwtjes in handen met een offline of online boekhouding. Een nadeel is dat de kans op controle door de Belastingdienst groter is en u daarnaast misschien geld laat liggen, omdat u niet helemaal op de hoogte bent van de actuele wet- en regelgeving.

Alles uitbesteden
Om het uzelf helemaal makkelijk te maken, kunt u uiteraard uw hele boekhouding uitbesteden. Daarmee houdt u overzicht en heeft u meer tijd om te ondernemen. Onze experts blijven continu op de hoogte van alle veranderingen in de wet- en regelgeving, kennen u en uw bedrijf persoonlijk en geven advies dat past bij uw wensen voor de toekomst. Van jaarrekening tot belastingaangifte en van loonadministratie tot strategieadvies.

Combinatie van beide
U regelt zelf uw online boekhouding en wij kijken met u mee wanneer u dat wilt. Met Visionplanner houdt u tussentijds een actueel overzicht van de stand van zaken en kunt u waar nodig bijsturen. Met deze eenvoudig te gebruiken software koppelt u uw facturen, debiteuren, crediteuren, betalingen en inkomsten rechtstreeks met elkaar en voorkomt u dubbel werk. Door de veilige connectie met uw bank, regelt u direct uw betalingen. Uiteraard staan onze experts klaar voor belastingadvies en strategiebepaling.

Financieel en niet-financieel, uw vaste adviseur maakt van gegevens waardevolle informatie. Bordan weet wat kan!