Terug naar overzicht
Rick weet
wat kan
Rick Analbers
Assistent accountant

Mijn naam is Rick Analbers, ik ben woonachtig in Haaksbergen en sinds 2015 werkzaam bij Bordan als assistent accountant. Ik heb voor Bordan gekozen omdat het een organisatie is waar persoonlijk contact belangrijk is en waar vrijheid en ruimte is voor eigen inbreng.

Bordan heeft voor mij gekozen omdat ik een innovatief persoon ben, denk in mogelijkheden in plaats van in problemen en een brede interesse heb. Mijn taak binnen Bordan is het ondersteunen van de relatiebeheerders met actuele financiële overzichten en het onderkennen van knel- en adviespunten om de cliënt optimaal bij te staan met advies en begeleiding. Ik krijg veel energie van afwisseling in projecten en help graag andere mensen wegwijs te maken in de financiële wereld. Mijn specialisaties liggen op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies en administratieve vormgeving door middel van toepassing van online applicaties.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent motorrijder en heb een passie voor alles wat met motorsport te maken heeft. Zelf bezoek ik ook graag diverse motorsportevenementen.

De expertise van Rick

Neem contact op met Rick

T 088 54 45 423 E ranalbers@bordan.nl