Terug naar overzicht
Martijn weet
wat kan
Martijn Last AA RB
Accountant

Ik ben Martijn Last, werkzaam als accountant bij Bordan. In 2015 ben ik afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent en Register Belastingadviseur. Ik woon in Rijssen en mijn primaire werkplek is in vestiging Almelo.

Mijn passie ligt in zaken efficiënt en meetbaar maken. Meestal valt dit goed te combineren door mijn affiniteit met ICT. Een veelgebruikte uitspraak van mij is dan ook meten = weten. Vanuit deze basis begin ik te werken.

De reden dat ik bij Bordan werk is dat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Hierin kan ik mijn eigen ideeën ontplooien en toevoegen aan het concept van Bordan.

Mijn klantenportefeuille is heel breed te noemen, maar voornamelijk MKB+ ondernemingen. Dit betreffen ondernemingen in allerlei branches, zoals in de IT-, Zorg- en Bouwsector. Met name in de zorgsector ben ik bekend met alle wetgeving rondom het sociaal domein.

Een specialisatie van mij is automatisering, doordat dit een hot item is in de accountancybranche valt dit goed te combineren met mijn werkzaamheden. Bij mijn klanten probeer ik dit zo optimaal toe te passen om zodoende het beste uit de onderneming te halen. Middels geautomateseerde tools raak je direct de kern van de onderneming, waar het om draait.

Verder ligt een kerngebied van mij op het opstellen en begeleiden van financieringsaanvragen. De kunst om een duidelijk verhaal naar een kredietverstrekker te brengen en deze hiermee te overtuigen.

Dit eindigt niet alleen bij het opstellen van cijfers, maar gaat verder.

De expertise van Martijn

Neem contact op met Martijn

T 088 54 45 432 E mlast@bordan.nl