Nieuws

Blogs

  • Blogs

/ 27 feb 2020

“BORDAN IS EEN WARM BAD ALS NIEUWE COLLEGA”

Als nieuwe medewerker kom je bij Bordan binnen in een werkomgeving die écht anders is dan bij andere kantoren. In dit blogartikel leg ik uit waarom dat voor mij voelde als een warm bad.

Ruimte en vrijheid
Bordan is mijn derde werkgever, dus ik heb wat vergelijkingsmateriaal. Daardoor weet ik dat je tijdens sollicitatiegesprekken vaak een mooi plaatje krijgt voorgeschoteld, maar dat de werkelijkheid gewoon anders kan zijn. Niet per se negatief, maar toch is het niet precies wat je ervan verwacht had.

Bij Bordan wordt het plaatje dat je krijgt voorgeschoteld ook echt waargemaakt. Dingen die je beloofd worden, gebeuren daadwerkelijk. Je krijgt de ruimte en vrijheid om de dingen te doen die je wilt doen en die bij je passen. Dat spreekt mij enorm aan en daarom werk ik hier na ruim een half jaar nog steeds met veel plezier.

Direct collega’s helpen
Voordat ik hier kwam, had ik geen bepaald beeld van Bordan. Maar de eerste indruk die ik kreeg tijdens mijn gesprekken waren heel positief. Ik merkte direct dat het er hier heel informeel aan toe gaat. Maar ook dat mijn sterke punten, zoals mijn kennis van online applicaties, hier juist extra aandacht krijgen. Zo mocht ik al vrijwel direct mijn kennis van deze applicaties met collega’s delen en helpen om hier sneller en efficiënter mee te werken.

Wat dat betreft zit ik bij Bordan ook helemaal op mijn plek, want ik houd ervan om te zoeken naar manieren waarop we onze klanten beter kunnen helpen. Die mogelijkheid krijg ik hier. Bovendien rol je hier heel makkelijk de groep in. Mijn collega’s staan open voor nieuwe ideeën en geven me het vertrouwen om binnen het kantoor te groeien in mijn rol. Daardoor heb ik het gevoel dat ik het hier nog minstens tien jaar naar mijn zin ga hebben. Ik zou me geen betere werkgever kunnen wensen.

Heb je vragen over de bedrijfscultuur bij Bordan? Neem contact op met Jeroen!

Uw bedrijfscultuur van Bordan
Specialist

Jeroen Roord

Assistent accountant

beeldmerk-blauw